Výměna stylisty viditelně nepomohla a vypadá to tak, že se mraky stahují i nad dalším. V neděli módní úlety vyvrcholily natolik, že se do kritiky člena štábu pustil i Rytmus. „Osobu, co tě oblékla, bych vytahal za kotlety,“ řekl Alžbětě Kolečkářové otevřeně porotce. Ani u Moniky Povýšilové nebyl mírnější. „Tomu, kdo tě oblékl, bych dal kopačky. Úplně zanikla tvoje ženskost,“ řekl porotce.

Zelený komplet zadupal pod zem i zbytek poroty. „Naprosto souhlasím s tím, že oblek se pere s náladou. Lovec, myslivec zelený – zírala jsem v němém úžasu,“ řekla Osvaldová. Ani Monika nebyla z klobouku a bundy odvázaná. „Měli více méně pravdu, mně se to také nelíbilo,“ prozradila Blesku zpěvačka, která si na sebe zelenou halucinaci vzala pouze jednou.

Při pondělním vyřazování se jako jediná z dívek převlékla. Nova se k celé situaci, která rozvířila poklidný nedělní přenos, postavila dost vlažně. „Stylingem a stylisty se budeme ještě zaobírat, je to v stadiu řešení,“ řekla Blesku koordinátorka SuperStar Lucie Juráčková.

Fotogalerie
4 fotografie