Favorité Blesku na letošní Hvězdnou pěchotu831714:gallery:true:true

Štefan Lukáč (30): O prvenství zabojuje i drsný raper Štefan Lukáč z Košic. Na castingu SuperStar se předvedl už také loni, když rapoval nejen německy a arabsky, ale i japonsky. A nevynechal ani svoje geniální pohybové umění. Když ho Habera letos znovu uviděl na castingu, jen se chytil za hlavu. „Štefko, a ty jsi zase tady?“ řekl hned po jeho p831713:gallery:true:trueříchodu před porotu. Pak Štefan už klasicky zarapoval a nato ho Habera požádal, aby si sundal čepici. „Půjč mi svou čepici,“ řekl Paľo a soutěžícímu na ni napsal: Jsem hrozný zpěvák.

Samuela Troblová (15): Před porotu přišla v dlouhé blond paruce a začala zpívat něžnou písničku Rozvíjej se poupátko. Pak ale přišel zvrat a z jemné blondýnky z Písku se rázem stala drsná rockerka. Mladá studentka si strhla paruku a začala se svlékat. „Ze kterého ústavu jsi utekla?“ ptala se porota Samuely. Ani odhazování oblečení však její výkon nezachránilo.831712:gallery:true:true

Milan Hladík (20): Tenhle zpěvák asi nejvíc na vlastní kůži pocítil žertíky porotce Rytmuse, který mu před obličejem kroužil jazykem. Milan totiž přišel před porotu, vložil si do uší sluchátka, zavřel oči a spustil něco, co se mělo podobat zpěvu. Nakonec mu však Rytmus podal ruku a Milan odešel s úsměvem na rtech. Bohužel nepostoupil do divadla, ale do Hvězdné pěchoty.

Vítězové Hvězdné pěchoty minulých let

2004: Vítězka Anička Dajdou Gleisnerová (25) se stala nezapomenutelnou díky osobité interpretaci písničky od zpěvačky Dido.

2005: Vítěz Štěpán Turek (28) se svojí vlastní skladbou Stávka dýdžejů prorazil i do rádií, jeho fenomén vydržel téměř rok.

2006: Vítěz Štěpán Fadrný (20) předvedl svébytné vystoupení šlágru Rammstein. Hudbě se pak už nevěnoval.

2009: Vítěz Ivan Kandráč (24) všechny pobavil svou verzí písně Michala Davida Pijeme kolu. Teď zpívá po diskotékách.