Roth se před porotou chvástal, že umí zpívat jako Axel Rose z Guns’n’Roses. Když pak přišlo na lámání chleba, tvrdil, že mu vyschlo v krku. Habera vlasatci nabídnul svou sklenici vody. Jenže Roth nepolknul, ale vodu z pusy vyprsknul na Haberu. Porotkyně Helena Zeťová jen tak tak unikla nepříjemné sprše.

„Moc se omlouvám,“ vyhrkl ze sebe soutěžící který se tvářil, že mu voda zaskočila a on Haberu ohodil. „To je v pohodě, jsem zvyklý na rockery,“ zareagoval překvapivě docela klidně Habera.

 

Herák zvedl Rytmuse ze židle

Po Haberovi se do konfliktu se soutěžícím dostal i Rytmus. Sebevědomý Vladimír Herák neunesl kritiku poroty a začal všechny urážet. „Řeknu vám férově, ani jeden z vás se mi nevyrovná ve zpěvu, kdybych zazpíval některou z Paľových písniček, tak vás dám o stupeň dolů,“ začal Herák machrovat a Rytmus se mu snažil vysvětlit, proč nepostoupil do dalšího kola.

„Není to jen o zpěvu, ale i projevu, když se na tebe podívám, přijdeš mi šedivý,“ vysvětlil rapper. S ním souhlasil i Habera a snažil se naštvaného soutěžícího uklidnit.

„Každý z nás ti řekl, že zpíváš velmi zajímavě, ale z tebe nic nevyzařuje, a kdybys nahrál cédéčko, tak bys ani jedno neprodal,“ řekl Habera a došlo na další hádku. „Já budu mít cédeček víc než vy všichni dohromady,“ vykřikoval Herák a naštvaně odešel.

To tak naštvalo Rytmuse, že se sebral a šel za ním. Na chodbě pak došlo k další ostré výměně názorů. Ale nakonec si oba pánové všechno vyříkali a na znamení smíru si podali ruce.

Fotogalerie
1 fotografie