Znělku z populárního německého kresleného seriálu interpretoval dost překvapivě v češtině, i když Gott nazpíval i slovenskou verzi. Ta by byla mladému zpěvákovi určitě o moc bližší. Proč?

„Asi týden před finále mi dali český text, abych se ho naučil, a v pátek mi oznámili, že můžu zpívat i slovensky. Jenže už se mi pak slova obou verzí začala plést a měl jsem v tom dost velký zmatek,“ vysvětlil Novému Času Denis Lacho, kterému ještě navíc zkomplikoval situaci Karel Gott.

Fotogalerie
5 fotografií

Ten si totiž přál, aby Včelka Mája zazněla v kombinaci obou jazyků, což však byla pro Denise nesplnitelná úloha. Už na generálce píseň v této podobě zazpíval nedokázal, a proto nakonec v nedělním finále upřednostnil už naučenou českou verzi. Z prekérní situace se mu snažil pomoci i samotný Gott, který mu chtěl zazpívat druhý hlas v závěru, ale zvukaři mu v té chvíli asi vypnuli mikrofon, protože ho vůbec nebylo slyšet.

„Je to naše chyba,“ omlouvali se tvůrci programu, kteří však nakonec tvrdí, že Lacha česky zpívat nenutili, ale že se tak sám rozhodl.

V úterý od 10:00 do 11:00 bude hostem na chatu Blesk.cz a serveru Cas.sk vyřazený finalista SuperStar Denis Lacho, kterému můžete už teď posílat otázky

VIDEO: Vyřazený Denis Lacho promluvil o Chodúrovi a Bendigovi. Prozradil, kdo je podle něj větší favorit...

441807:gallery:true:true

 

Fotbal na Facebooku

Stahuj písně ze SuperStar!
Autor: Blesk.cz

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz