Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Bill z Tokio Hotel: Definitivně se mění v ženu - modelku!

Autor: INT, gam - 
21. ledna 2010
12:14

Lídr německé kapely Tokio Hotel Bill Kaulitz (20) šokoval na milánské módní přehlídce! V extravagantím kostýmu černého anděla a na kost vyzáblý si po molu vykračoval na podpatcích jako modelka. Jeho postupná proměna v ženu nabrala na obrátkách.

Při této příležitosti se okamžitě rozpoutala debata o zpěvákově anorexii. V těsném koženém kostýmu totiž ´vyniklo´ Billovo vyzáblé tělo. Idol děvčat tak kromě pěvecké kariéry fušuje do řemesla modelkám.

Zpěvák otevíral módní přehlídku kanadské značky DSquared, která patří bratrům Deanovi a Danovi Catenovcům. „Rád bych měl vlastní módní značku. Už jsem si vyzkoušel návrhářství a jde mi to. Hodně věcí, po kterých toužím, v obchodech ani nenajdu,“ řekl Bill po módní přehlídce.

Bill KAULITZ v roli modela Bill KAULITZ v roli modela | ČTK/AP

Těsný kožený outfit předvedl Bill ověšený šperky a jeho tvář zdobil nezbytný make-up. Zpěvák hitu „Durch den Monsun“ má na kariéru modela všechny předpoklady. Fanynky skupiny Tokio Hotel však doufají, že „hraní“ si na modelku přenechá profesionálkám a bude se věnovat hlavně zpěvu.

dev93 ( 29. dubna 2010 18:55 )

hej tak to přehnaly to už je na mě moc!!!!!!!!dostat se mi do rukou ten co psal ten článek tak ho nakopu!!!!!!!!!!!!!!!!! a to tak že to nikdy neviděl/a!!!!!!!!!!!!!!!!! ani vlastní matka by ho/jí nepoznala!!!!!!!!!!!!!skopala bych ho do kuličky!!!!!!!!!!! myslela sem že starší lidi jsou i moudřejší není to pravda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

marketa_aisha ( 31. března 2010 13:55 )

To by mě taky zajímalo

marketa_aisha ( 31. března 2010 13:54 )

Souhlasi s 12454 Naprosto souhlasim

johankazpolynesie ( 7. února 2010 11:32 )

I když?

johankazpolynesie ( 7. února 2010 11:30 )

Uklidni se.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa