V roce 1994 se odstěhovala do Švýcarska, kde našla nejen svůj nový domov, ale i lásku. Ze začátku tam pracovala jako dýdžejka, natočila několik písní v němčině a později se provdala.

I když dostala zajímavé nabídky z Česka, zpěv už zařadila na druhou kolej. Podle informací Nedělního Blesku Ivana nyní žije v městečku mezi Curychem a Basilejí a nejméně tři roky už pracuje v tamní kavárně pro 60 hostů.

Její manžel Stephan, jehož typicky německé příjmení Ivana nosí, by měl být truhlář specializující se na starožitnosti. Vzhledem k tomu, že se nechce natrvalo vrátit do rodné země, daří se jí s manželem dobře. Ivana nemá na rozdíl od Ivety a bratra Lumíra (50) žádné potomky.

Na skok doma

I když ji Iveta celý život považovala za svoji konkurentku, její dvojče na ni s láskou vzpomíná. „Neměla vůbec lehký život, ale teď už je jí asi lépe…,“ řekla Ivana, během své krátké návštěvy Prahy, když na koncert Královny popu společně s maminkou Svatavou (75) a bratrem Lumírem (50) přijela uctít památku tragicky zesnulé zpěvačky. „Myslím si, že jsme stále na dálku spojené.“


Fotogalerie
9 fotografií