„Dal jsem si za úkol, že pana Rychtáře ani Ivetu nebudu nikdy komentovat, tohle už ale pan Rychtář přehnal! Udělal ze mě zloděje! To mě uráží a poškozuje jak v profesním, tak osobním životě. Poškodil moji rodinu,“ rozhorlil se první manžel Bartošové. „Dlouho jsem to zvažoval a nakonec se rozhodl, že pana Rychtáře zažaluju. Tohle si nemohu nechat líbit,“ vysvětlil Pomeje, který je právě v zahraničí.

Soud vyhraju

„Rád bych, aby mě zastupoval pan doktor Josef Lžičař. Až se vrátím, okamžitě mu zavolám a poprosím ho o to,“ svěřil Pomeje. Josef Lžičař patří k naším nejlepším, ale zároveň nejdražším právníkům. „Já jsem si ale jist, že vyhraju!“ míní Pomeje. Lžičař už má s Ivetou a lidmi kolem ní svou zkušenost. Zastupoval před lety Ladislava Štaidla (69), když se soudil se zpěvačkou o opatrovnictví syna Artura Štaidla (17).

Nejsem zloděj

„Pan Rychtář se chce jenom zviditelňovat, proto si vymýšlí nesmysly. A čestné slovo, já nikomu nikdy nic nevzal, natožpak Ivetě! Té jsem prostřednictvím kamaráda jenom dával,“ pronesl ještě dost naštvaný Pomeje.

Tím mínil bezesporu filmového producenta a Ivetina letitého mecenáše Pavla Páska (46). „Já už si ani nepamatuju, kolik peněz do Ivety zahučelo. Měla hypotéku na dům, leasing na auto, nebylo to zrovna málo. A i když se potom rozvedli, půjčil jsem jí 800 tisíc,“ přiznal Blesku Pásek. „Nakonec, když jsem jí chudinku viděl, tak jsem jí to odpustil...“

Vdovec: Stojím si na svém!

„Pan Pomeje si může klidně podat deset trestních oznámení, já si za tím, co jsem řekl, stojím. A mám na to svědky,“ tvrdí vdovec Josef Rychtář. Tím nejspíš míní Artura Štaidla, o němž mluvil i v TV, ale který s ním od máminy smrti odmítá byť jen promluvit.

Fotogalerie
9 fotografií