Martin Chodúr už čtyři roky žije se svou starší milenkou Ivonou Selníkovou (41), kvůli níž se rozkmotřil se svými rodiči. Selníková pracuje v Ostravě, kam denně dojíždí. Chodúr sám pochází ze severní Moravy, proto v regionu logicky zakotvili. "Do dvaceti minut jsme v centru Ostravy, to je výhodné," pochvaluje si bydlení mimo ruch Chodúr. Praha ho netáhne, nablýskaného světa showbyznysu si asi už užil dosyta, tak si raději dělá své jazzové projekty, které střídá se šansonem.  

Když se naposledy objevil v hlavním městě, střihnul si improvizované vystoupení s italskou kapelou, která hrála ve spodní části Václavského náměstí za drobné do klobouku. A rozjel to tam docela slušně!

Video
Video se připravuje ...

Martin Chodúr a jeho improvizované vystoupení na Václavské náměstí Facebook.com

Zbavil se manažera

„Je dobré, že člověk není v zápřahu. Má kolem sebe přírodu a může relaxovat. Není to žádná samota, ale není to velkoměsto,“ nechal se slyšet v rozhovoru pro Super.cz Chodúr, který udělal i razantní řez i ve svém pracovním životě. Zbavil se manažera a je sám svým pánem. „Rozhodl jsem se dělat si různé manažerské a producentské věci sám. Organizování své koncertní činnosti, připravuju nové album, skládám hudbu, píšu texty,“ vyjmenovává Chodúr, který díky Facebooku neztrácí se svými fanoušky kontakt. Dokonce je nechává nahlédnout do svého soukromí a ukázal poněkud zvláštní módní zálibu...

Chodúr miluje bílé prádlové nátělníky. Fotek, kdy má na sobě oblečený tento poněkud fotrovský a vytahaný kousek prádla, existuje hned několik. Jednak jde vyloženě o momentky ze soukromí, jako na fotce ze jeho pracovny, kde knihovnu nahradila obří audiotéka plná vinylů a cédéček, jednak v bílém nátělníku Chodúr také pózuje, jak je vidět na fotce zátiší s trumpetou.

V nátělníku se vyfotil také v jogínské poloze pod stromem. Společnost mu dělali dva umělí tučňáci. Podobnost s jeho kolegou, Tomášem Klusem, který se také rád fotí v tureckém sedu, nemůže být náhodná… Proti gustu...

Fotogalerie
10 fotografií