Dohady o tom, komu nakonec připadne majetek, který zůstal po tragicky zesnulé Ivetě Bartošové, ukončí až soud. Její pozůstalí se už začínají domlouvat na průběhu dědického řízení. „Účastníci se shodli na tom, že nejlepší bude posečkat do jedenáctého října tohoto roku, kdy Artur Štaidl dosáhne plnoletosti a bude moci se svým nově nabytým majetkem začít sám disponovat,“ svěřil se zdroj Super.cz.

Jakmile Artur Štaidl získá do svého vlastnictví dům po své matce, s největší pravděpodobností ho prodá. „I kdyby celý dům patřil Arturovi, nebude ho chtít. Láďa velmi rád na nemovitosti dluhy zaplatí, v tom problém nemá, a dům se prodá,“ svěřil se  Blesk.cz krátce po smrti Bartošové Štaidlův rodinný přítel, fotograf Miloš Schmiedberger. Podle Rychtáře činí nedoplatek na hypotéce 1,4 milionu korun.

V případě ale, že Iveta zakotvila do předmanželské smlouvy, že vše, co nabyla před sňatkem s Rychtářem, je jen její, patří uhříněveský dům pouze Arturovi. Pokud tak neučinila, dům má Artur rovným dílem napůl s Josefem Rychtářem a musí se tak podělit jak o dluhy, tak o nemovitost samotnou.

Fotogalerie
5 fotografií