V době, kdy byl Josef Rychtář ještě manželem Dariny Nové, půjčila si kvůli němu nemalou částku, celých 200 tisíc korun. S celou kauzou se teď svěřil jejich syn Josef (29), který z této prekérní situace matku zachraňoval. „Máma bohužel byla tak hodná, že chtěla pomoct tátovi splnit si sen a šla si půjčit do banky 200 000 korun, aby si mohl pořídit krásné auto,“ prozradil Blesku.

 

Jenže ouha, její vypečený manžel se brzy zamiloval do Ivety Bartošové (†48) a Darinu i s jejím dluhem nechal vlastnímu osudu. „Táta odešel a auto si vzal s  sebou, mámina půjčka ho přestala zajímat. Jenže pak přišly zdravotní problémy a přestala chodit do práce, brala nemocenskou kolem 6000 korun a do toho musela platit 2300 korun bance a další platby,“ šokuje Rychtář mladší.

 

A aby byl povedený příběh kompletní, auto, za které zaplatila Darina, je tím stejným vozem, který Rychtář zdemoloval v osudnou noc, když v Zaječí havaroval a zranil svého kamaráda, zvukaře Standu. Soud ohledně nehody pořád trvá a Darina platí a platí...