Kdyby na mobil Ivety Bartošové nepřišla záhadná zpráva, nikdo by dosud nezjistil, že její telefon je stále aktivní. "Číslo je aktivní a osmého července na něj přišla SMS - Ivetko, mám tě rád. Moc mi chybíš, Lukáš. A tak jsem okamžitě odepsal, co to má znamenat, protože určitě celý národ ví, že Iveta zemřela. A na to konto vyšel článek. Přijde mi to jako odporný hyenismus,“ vysvětlil Rychtář Blesk.cz, proč odepisoval z jejího čísla.

Rychtář se chtěl jejího mobilu i telefonního čísla po její smrti zbavit, pak se ale zalekl, že by číslo mohl někdo zneužít. "Požádal jsem operátora, jestli si může číslo ponechat. Tak mi poslali novou čistou sim kartu bez kontaktů," svěřil se vdovec. Ten za Ivetu její telefonní účty ostatně platil, a tak mu nepříjde divné, že si zkrátka ponechal mobil i s číslem své ženy.

Mobilní telefon nebyla jediná pozůstalost, kterou by si Josef Rychtář po Ivetě nechal. Po její smrti doma vyrobil pietní místo, kde má položenou urnu s jejím popelem a obraz s jejím portrétem. Navíc má v obálce uchován kámen s její krví a vlas, který si odnesl z kolejiště, kde Iveta skočila pod vlak.

Video
Video se připravuje ...

Tohle jsou kousky mojí Ivety: Rychtář ukázal vlasy a tkáň z kolejí! FTV Prima