Martucci a Rychtářsi nemohou přijít na jméno už hodně dlouho. Martucci teď přišel s tvrzením, že mu Rychtář v minulých dnech opakovaně volal. Představil se prý jako novinář a vyzvídal na něm informace. "Retardovaný blb mi volal a prezentoval se jako pan Procházka z TV Nova. Řekl jsem mu, ať zavolá za pět minut, abych si připravil nahrávač," postěžoval si Martucci na sociální síti.

Mezitím prý ale Rychtář změnil taktiku. "Po pěti minutách mi volal jiný člověk, který se ale také prezentoval jako pan Procházka z Novy. Normálně se mnou udělal rozhovor, prý pro zprávy na Nově. Já jsem celou dobu fingoval, že si opravdu myslím, že mluvím s novinářem", pokračuje Martucci.

Rychtář se chtěl údajně dopátrat, zda dostal Martucci nějaké tajné nahrávky. "Chtěli vědět, jestli mi nová milenka Rychtáře dala nějaká videa s ním. Evidentně se bojí." Nakonec dodal, že druhým "panem Procházkou" nebyl nikdo jiný, než jeho pravá ruka, zvukař Standa.

Oba pánové do sebe šijou už notnou dobu. Poslední výroky na sociální síti Martucci opepřil výrazy, ve kterých Rychtáře nazval "mistrem světa dementů".