Ivetin italský exmilenec Domenico Martucci Blesk.cz svěřil, že mu chodí nechutné sms zprávy od ženy, která se podepisuje jako nová přítelkyně Josefa Rychtáře. Vdovec ovšem toto tvrzení popřel a dokonce ji nařkl z toho, že se chce na něm zviditelnit. Pravda je taková, že na vážnou známost to zdaleka nevypadá.

Slečna Jana se totiž ještě před pár týdny vyjadřovala o Rychtářovi velmi vulgárně a dávala mu za vinu smrt Bartošové. „Pravdu má pan Macura. Rychtář je ku*va agresivní, který by se měl jít léčit. Každého napadá a slovně uráží. Myslí si, že se synem jsou borci světa,“ rozčilovala se Jana na sociální síti.

Navíc vdovec neustále tvrdí, že svou Ivetu, jejíž urnu při tom pravidelně chová v náruči, neopustí, ať se děje cokoliv. „Věřím tomu, že dožiju se vzpomínkou, s pohledem, s vnitřním odhodláním dožít s Ivetkou,“ přiznal Rychtář Blesk.cz. Jenže v jiném rozhovoru pak připustil možnost, že by se nějaká jiná žena v jeho životě vlastně objevit mohla.Kdybych si nějakou ženu našel, je to moje věc, ale nechci si teď nikoho vázat na krk,“ svěřil se Josef Super.cz, ale že by to měla být právě Jana, o tom nemůže být řeč.

Stejně nelichotivě, jako Jana mluví o Rychtářovi, tak se Josef vyjadřuje o ní. „Samozřejmě jsem také viděl její fotku, jak vypadá, to je další věc,“ dodal Rychtář. Myslel snad tu fotografii, kde nestydatá Jana pózuje v titěrném spodním prádle a v botách na vysokých jehlách?

Video
Video se připravuje ...

JANA PODLEŠÁKOVÁ PRÝ NAHRADILA IVETU BARTOŠOVOU REDAKCE BLESK.CZ