Podle serveru extra.cz Vlaďka Šuleková od Macury odešla v noci na čtvrtek. Prý utekla někam na Plzeňsko. Co se zdá neskutečné, prý uprostřed noci volala úhlavnímu nepříteli svého ochránce Josefu Rychtářovi, který ji při jednom soudu s Macurou nazval šlapkou od silnice. „Volala mi ve tři ráno z Plzně, že mu utekla,“ cituje server Rychtáře. Pro Blesk.cz se Rychtář odmítl s odkazem na extra.cz vyjádřit.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Skandální výchova! Dítě (4) kouří! A Rychtářův noční hovor! Blesk TV

Vlaďka se po boku Macury objevovala o začátku letošního roku. Asistovala mu dokonce při natáčení jeho propagačního videa, ve kterém nabádal spoluobčany, aby se k sobě chovali hezky. Vlaďka tehdy byla oblečená do bílých minišatů a jako princezna měla na hlavě korunku, Macura měl pak na sobě královský hermelín a korunu. Pak přečetl blahopřejný projev k českým olympionikům. Na konec si neodpustil vyslovit přání, že by byl rád, kdyby další olympijská vesnička byla celá z paletových chaloupek.

Bývalá modelka Vlaďka, která má za sebou kariéru v Itálii a střihla si malou roli ve filmu Discopříběh, ale zažila také domácí násilí ze strany expřítele, byla pak Macurovi věrně po boku během soudních stání, doprovodila ho také po smrti Ivety Bartošové před j její dům v Uhříněvsi, kde se pak společně skrývali před šíleným fanouškem za televizní dodávkou.

Přišla s ním i na Ivetin pohřeb, který ve strašnickém krematoriu zařídil Josef Rychtář. Předně však byla tváří Macurovy azylové chaloupky z palet, kterou s ním věrně v bílém kožichu propagovala během všech fází stavby. Zatímco paletový domek snad ještě stojí, jejich láska vzala za své jako domeček z karet…

Video
Video se připravuje ...

Rychtář nadává Macurově přítelkyni: Našel tě v pangejtu u Chebu, ty *****! Petr Soukup, David Turek