Podle závěti, kterou Iveta podepsala dva měsíce po svatbě a je tedy nejčerstvější a tudíž platná, patří uhříněveský dům, kde zpěvačka bydlela, Arturovi.

Rychtář se ale bojí, že by mohl dům prodat. Podle Rychtářových slov je ještě dost mladý na to, aby se mohl sám rozhodovat, a předpovídá, že by Artur svého rozhodnutí mohl později litovat.

"Nechci ho podceňovat v jeho rozumových schopnostech, ale pokud by se stalo v jeho věku, že by dům prodal, bylo by mi líto, že ho koupí někdo jiný. Pak by se zapomnělo, že tu Ivetka někdy vůbec žila. Je možné, že se k takovému domu Arťa už nikdy nedostane. Jde o kredit, který by asi neměl promarnit", svěřil se Rychtář Super.cz.

Konečné rozhodnutí však bude na Arturovi. Bude na něm, zda bude chtít žít v domě, který mu bude připomínat poslední špatné roky jeho matky. Sám totiž doposud žije se svým otcem Ladislavem Štaidlem (66). Podle posledních slov Ivety, které odhalil její telefonát matce jen pár hodin před smrtí, však Artur odpočítává poslední týdny do svých 18. narozeniny. Jakmile bude plnoletý, prý se okamžitě od otce odstěhuje.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Iveta prý napsala třetí závěť! A první narozeniny paterčat! redakce Blesk.cz