Iniciály ženy, která nebude mít v českém showbyznysu ještě dlouho obdoby. Skrývá se za nimi obrovský talent, půvab, touha prorazit na výsluní, obrovské moře lásky, chvilky štěstí, ale i beznaděj, alkohol, prášky, pocity nejistoty a zoufalství, neuvěřitelné historky o únosech, opakovaná snaha vzít si život…

Mnohokrát jsme v souvislosti s životním příběhem Ivety Bartošové  slýchali, že něco takového se nedá vymyslet. Byla to pravda. Jak ale nakonec  ukázala sama Iveta, s něčím takovým se ani nedá žít.

Když jsme se v úterý 29. dubna 2014 po poledni dozvěděli zprávu o tom, že Iveta Bartošová spáchala sebevraždu, byl to šok. V souvislosti s naší profesí jsme sice začali pátrat po informacích, které by mohly pomoci objasnit důvody, jež ji k tomu vedly, ale současně jsme si uvědomovali, že překotný, mnohdy až šílený vývoj jejího života posledních let vlastně naznačoval, že se k něčemu podobnému schyluje. Vždyť ona sama už před třemi lety ve své knižní zpovědi, která je vůbec nejotevřenější zprávou o ní samé, smutně konstatuje: „Neměla jsem se narodit…“

Až v průběhu onoho nešťastného dne  a v přívalu posledních informací nám začalo docházet, že k něčemu takovému přece jen nemuselo dojít. Stačilo málo a Iveta se ono úterý před polednem mohla vydat ze svého domu úplně jiným směrem než tím, na jehož konci byla železniční trať a řítící se vlak.

A možná si to ve chvíli, kdy již nebylo úniku, uvědomila i Iveta. Jako tenkrát, když si ve vaně podřezala žíly a poslední zbytky pudu sebezáchovy ji přinutily volat o pomoc.

Ano, život popové princezny ubíhal jako ten proti ní se řítící vlak. Jen v něm nikdo nedokázal včas zatáhnout za záchrannou brzdu. Iveta sama na to už  sílu neměla.

ČTĚTE JEJÍ PŘÍBĚH V UNIKÁTNÍ KNIZE...

Unikátní kniha o Ivetě Bartošové přichází na český trh. 132 stran jen za 39 Kč! Stačí 1 SMS!
Autor: Archiv Blesku