Než si Josef Rychtář začal před třemi lety milostný románek se zpěvačkou Ivetou Bartošovou, bydlel ve vile v Říčanech se svou manželkou Darinou. Jejich manželství nebylo pohádkové, provázely ho časté hádky a občasné facky. 

Rychtář si nevypěstoval ani dobré sousedské vztahy. „Je to arogantní hajzl. Nikdo ho tu nemá rád. Dokonce si pár lidí stěžovalo, že vykrádal věci z domů s tou svojí bezpečnostní agenturou,“ prozradil Blesk.cz zdroj z Rychtářova sousedství.

Tato slova potvrzuje i jeden z okradených sousedů, který na něj na podzim roku 2011 podal trestní oznámení ve věci vloupání do garáže.

Vykradl mi garáž, jsem si tím jistý. Jen to policie zatím nepotvrdila, protože mu jde na ruku. On jim totiž práská,“ svěřil se muž, jenž si nepřál zveřejnit jméno. „Objevoval se tady, i když jsem nebyl doma. A pak se najednou začaly ztrácet věci...,“ říká a z protokolu čte seznam – vrtačka, svářečka, elektrická pila, trojdílný žebřík... Celkem věci za 11 tisíc Kč!

To nebylo ale poprvé, co Rychtář loupil. Ještě za komunistů si za rozkrádání majetku v socialistickém vlastnictví, když v Kovošrotu odcizil věci za 19 600 Kčs, dokonce odseděl tři roky ve vězení.

Stejně jako náš zdroj si i tenkrát tento soused stěžoval na Rychtářovo hulvátské chování. Nadával sousedům do prasat a dokonce vyhrožoval, že kdo si dovolí vstoupit na jeho majetek, zabije ho sekerou.

Když se tedy odstěhoval do Uhříněvsi, mnoha lidem se ulevilo. Teď se však znovu bojí, Rychtář se totiž po smrti Ivety hodlá do Říčan vrátit zpět. S tím ovšem nesouhlasí jeho exmanželka Darina, tudíž zatím není stoprocentně jisté, zda bude mít Rychtář kde složit hlavu.

V Uhříněvsi také nepochodil

Ani v Uhříněvsi si ale nevybudoval tu nejlepší pověst. Ivetini sousedé museli být několikrát svědky humbuku, který se před jejím domem kvůli Rychtářovi odehrál.

Kvůli němu mají lidé v ulici časté návštěvy policejních hlídek, museli poslouchat šílený křik matky Domenica Martucciho, která si minulé léto přijela s Rychtářem vyřídit účty a v neposlední řadě musejí přihlížet bitkám RychtářeMacurou či Ivetinými fanoušky, které se po smrti Ivety před jejím domem strhly.

Unikátní kniha o Ivetě Bartošové přichází na český trh. 132 stran jen za 39 Kč! Stačí 1 SMS!
Autor: Archiv Blesku