Standa tráví s Rychtářem od smrti Ivety Bartošové každou volnou chvilku. Byl mu oporou hned po smrti Ivety, vedl ho na koleje a hlídal ho, aby ho nepřejel vlak. Připravoval Ivetě šaty do rakve, byl mu oporou při pohřbu a včera vdovce ochotně dovezl do říčanské pohřební služby, kde si Rychtář vyzvedl urnu s popelem Ivety Bartošové.

Včera dopoledne vyšel před uhříněveskou vilu s plastovou bedýnkou a ze záplavy vyhaslých svíček a vadnoucích květin začal vybírat všechny plyšáky. Asi těžko, že by je chtěl pouze zachránit před deštěm, protože od smrti Ivety už zmokly několikrát. Fotky, andělíčky a jiné dárky přitom před domem nechal.

Nabízí se možnost, že Rychtář například chystá pro Ivetu v domě nějaký oltářík, na který by mohl postavit urnu s popelem. Ivetu by tak mohla obklopovat plyšová zvířátka. Zcela jistě by k popelu mohl umístit také Ivetin obraz, snubní prsten a stříbrné střevíčky...

Pozornost, kterou na sebe věrný Rychtářův kamarád Standa včera dopoledne strhnul, je mu však nepříjemná. Zatímco dřív s Rychtářem ochotně předstupoval před média, nyní fotografy odháněl. Stejnou taktiku zvolil také Josef  Rychtář, který své teatrální výstupy před médii, chození na koleje, ukazování obrazů a dopisu na rozloučenou se slzami zalitým obličejem utnul poté, co strávil dlouhých 5 hodin na výslechu na policejní stanici v Praze na Pankráci. Že by se bál, že policie vyhodnotí jeho chování jako přitěžující okolnost v souvislosti s Ivetinou sebevraždou?

Unikátní kniha o Ivetě Bartošové přichází na český trh. 132 stran jen za 39 Kč! Stačí 1 SMS!
Autor: Archiv Blesku