„Nebudu lhát, už jsem unavená. Stejně se stane, co má se stát a já se už jen můžu smát,“ zpívá v ní Bartošová. Z nahrávky je také jasné, že zpěvačka nebyla se svým životem spokojená a šťastná, jak její manžel až do její smrti tvrdil. „Tohle nepochopíš, dokud nebudeš sám, stejně tak jak já. A to jsem ti taky chtěla říct,“ zní z Ivetiných úst.

„Jsem rád, že můžu tuto písničku vydat jako takovou osobní vzpomínku na naší hezkou spolupráci a nechci, aby to lidi brali, že se chci na této smutné tragédii nějak přiživovat. Ivety jsem si vždy vážil a vždy ve všech rozhovorech jsem to tak i uvedl,“ svěřil Blesk.cz své pocity zpěvák Matt Pardus.

O tom, jaké bylo natáčení Ivety a Matta se na facebooku svěřila jeho bývalá manažerka a produkční Monika Soukalová. "Hodinu jsem s Ivetou seděla zavřená sama ve studiu. Všichni měli povinně pauzu, seděli jsme na zemi, držela mě křečovitě za ruku, vzpomínala na modřiny z naší dovči na jachtě a vyprávěla věci, které jsem přisuzovala jejímu zdravotnímu stavu.

Nemohli jsme tu písničku prostě dotočit.. Bohužel, až ted vidím, že už tenkrát to bylo volání o pomoc. Potřebovala klid a ne kolem sebe média. A ten zku*vysyn Rychtář to nedokáže pochopit ani po její smrti. Stojím plně na straně Artíka a v tichosti za Ivetu zapálím svíčku,"přiznala nám Soukalová.

Vzhledem k tomu, že si zpěvačka před třinácti dny vzala život skokem do vlakových kolejí, teď už všichni vědí, o čem Bartošová nejspíš zpívala.

Video
Video se připravuje ...

Poslední Ivetina píseň: Z těch slov mrazí Matt Pardus, Blesk.cz