14:58 - Rychtářova sestra po dvou a půl hodině opustila policejní budovu na Pankráci. Byla očividně vystresovaná a hodně nervózní. "Nezlobte se, k ničemu se nebudu vyjadřovat," řekla reportérům Blesk.cz.

Rychtářova sestra Jarmila odchází po více než dvou hodinách z policie
Autor: Pavel Machan

13:07 - Podle informací Blesku byl dopoledne u výslechu také Rychtářův syn Jan. Na policii strávil asi dvě hodiny.

12:30 - Policie předvolala k výslechu Rychtářovu sestru Jarmilu. Je to ta žena, která spolu s kamarádem a zvukařem Standou médiím ukazovala bílé šaty, v nichž by měla být pochována Iveta Bartošová.

Rychtářova sestra, která ukazovala šaty do rakve pro Ivetu, musela k výslechu.
Autor: Foto Blesk - Zbyněk Pecák

12:10 - Zatímco Rychtář pobíhá z Říčan do Uhříněvsi, nejspíš ani netuší, že může začít výskat radostí. Státní zástupkyně Kamila Vildová totiž potvrdila, že Josef Rychtář nemá na sebevraždě Ivety Bartošové žádný podíl. Informaci přinesl server tn.cz.

11:23 - Auto pohřební služby z Říčan bylo podle svědectví viděno v Uhřínevsi u supermarketu.

11:10 - Před vilu Ivety právě přijela policejní hlídka.

11:07 - Josef Rychtář je doma ve vile v Uhříněvsi. Před okamžikem odtud odjel jeho syn Jan. Odjel také kamarád a zvukař Standa, kterého doprovázela neznámá žena. Je však možné, že všechno je jenom krycí manévr. Rychtář totiž může z domu kdykoli odejít zadem.

10:56 - Uhříněvsí se nese informace, že ostatky Ivety Bartošové byly odvezeny mimo Prahu! Nabízí se tedy hned několik variant, kde by se mohl pohřeb konat:

- Říčany - na tamním hřbitově má Rychtář pohřbenou rodinu a trval na něm od smrti Ivety

- Uhříněves - Iveta tu dlouhá léta žila

- Frenštát pod Radhoštěm - Ivetino rodiště, žije zde Ivetina matka Svatava a je tu pochován její otec Karel. Rodina v čele s Arturem, Ivetinou matkou a sourozenci trvají na tom, aby pohřeb a uložení ostatků proběhlo právě ve Frenštátu

10:34 - Rychtář právě opustil říčanskou pohřební službu a odjel. Neřídil však, seděl na místě spolujezdce. Řídil jeho kamarád Standa.

Josef Rychtář opouští pohřební službu
Autor: David Malík

10:33 - Do strašnického krematoria, kam byla včera dopravena rakev s ostatky Ivety Bartošové, provedla nakládku a odjela. Zamířila snad do Frenštátu pod Radhoštěm?

10:15 - Josef Rychtář právě vešel do budovy říčanské pohřební služby. Celý v černém domlouval poslední detaily pohřbu. Jelikož neoznámil přesný datum posledního rozloučení, je možné že Ivetu pochová dnes.

Josef Rychtář jel koupit květinu.
Autor: Foto Blesk