Byli kolegové, spolupracovníci, alespoň tak to Martin tvrdí. Proto pro něj smrt Ivety byla překvapením, které nečekal. Super.cz se totiž svěřil, že ještě několik dní před osudovým úterý spolu probírali data jejích vystoupení. „Těšila se na budoucnost a měla radost, že bude vystupovat,“ řekl muž Super.cz.

A pokračuje dále a svými slovy rozmetává teorie odborníků, kteří tvrdí o pečlivém naplánování sebevraždy. „Ona se na sebevraždu vůbec nepřipravovala. Ještě celý minulý týden jsme chystali pár akcí, na kterých měla vystoupit. Tam muselo přijít něco teprve v den její smrti nebo den předtím. A myslím, že velký popud jí dal právě Rychtář,“ přitvrzuje ve svých prohlášeních.

A jak věděl, že má Iveta o tyto akce skutečný zájem? „Ptala se na data, peníze a další věci. A i kdyby v tom neměl úplně přímo prsty, viním Rychtáře z toho, že jí dostatečně nepomohl. Ano, někdy se chovala úplně hloupě, ale o to víc se o ni měl starat,“ dodal rozhodně kamarád a spolupracovník Ivety a jen potvrdil názor drtivé většiny fanoušků.

Video
Video se připravuje ...

Psychiatr o Rychtářově truchlení: Snaží se přesvědčit o své nevinně! Tereza Kühnelová, hudba: freemusicarchive.org (“Flutter By Butterfly (Instrumental)” (by Josh Woodward))