Tři roky po rozchodu s Ladislavem Štaidlem se Bartošová rozhodla, že si postaví vlastní domek se zahradou. Před třinácti lety si tedy vybrala dům snů, ovšem zakrátko zjistila, že firma, která domy prodávala, ji podvedla.

Její vysněný dům prodala a přidělila ji jiný dům. Ten byl však pravým opakem toho prvního. „V tom krásném prvním domě jsem cítila pozitivní energii, tenhle mě od počátku děsil,“ přiznala tehdy Blesku Iveta. Barák byl totiž podmáčený a všude kolem byly hromady odpadků.

Snila jsem o tom, že zasadím kytičky, že budu odpočívat a Artík si bude hrát na písku. Místo toho jsem se brodila blátem,“ stěžovala si zpěvačka, která navíc první měsíc po nastěhování prakticky žila pod jednou střechou s desítkami řemeslníků.

Zpěvačce nezbylo nic jiného než se se svým novým domovem smířit. Stále ale doufala, že jednoho dne ji potká štěstí a dům se zaplní dětmi, tak jak si to vždy přála. K tomu ale bohužel nikdy nedošlo. Bartošová v „nenáviděném“ domě žila přesně třináct let. Jako by ji pověstná třináctka přinesla skutečně smůlu.