Zatímco Rychtář doma popíjel pivo, pro které si dopoledne došel do hospody se svým kamarádem Standou, Ivetin fanda si pro něj chystal nepříjemné překvapení.

Vyholený muž přijel před dům v červeném autě s přítelkyní. Vystoupil a začal před domem Rychtářovi nadávat, že je vrah. Vdovec po Bartošové vylezl před dům a tváří tvář se postavil proti rozzuřenému fanouškovi. Muž oblečený v bílém tričku a džínách nejdříve s Rychtářem jen diskutoval. Zdvihal na něj ukazováček a hrozil mu pěstí.  

Rychtář během rvačky ztratil botu. Útočník se ho pokoušel také kopat. Rychtář mu však zachytil nohu
Autor: profimedia.cz

Pak se napřáhl a nic netušícímu Rychtářovi dal pěstí. V tom se do sebe fanoušek s Rychtářem pustili. Útočník v černých brýlích se rozzuřil, a pravým hákem srazil Rychtáře k zemi. Ten zavrávoral a ztratil botu.

To však fanouškovi nestačilo a začal do Josefa kopat. V tu chvíli je od sebe začali odtrhávat přítomní svědci včetně Rychtářova syna Jana. Následně útočník utekl. Incidentu přihlíželi lidé, kteří přišli k domu uctít památku Ivety Bartošové.

Zmlácený Josef ihned zavolal policii. Než stačil fanoušek utéct, strážníci ho dopadli. Mezitím Rychtář nasedl do auta a společně se svým synem odjel do nemocnice na rentgen. Lékaři Rychtáře vyšetřili a po krátké chvíli ho propustili domů.

Muž v bílém triku napadl Rychtáře, jeho syn jen nečinně přihlížel
Autor: profimedia.cz

Další podrobnosti zjišťujeme.

Jedna bitka se přitom před domem Bartošové v Uhříněvsi strhla už včera. Rychtář se porval se Zdeňkem Macurou, který vdovce po Bartošové vyprovokoval vylepením plakátu s nápisem Rychtář je vrah! Táhni odsud ty lstivý vrahu! To Rychtáře rozzuřilo a vrhnul se na Macuru. Rvoucí se muže museli přítomní od sebe odtrhnout.

POZNALI JSTE IVETINA FANOUŠKA, KTERÝ NAPADL V UHŘÍNĚVSI JOSEFA RYCHTÁŘE? OZVĚTE SE NÁM DO REDAKCE NA ČÍSLO 724 014 586 NEBO NA tip@blesk.cz

Video
Video se připravuje ...

Den po smrti Bartošové: Macura a Rychtář se porvali, zasahovala i milenka! redakce Blesk.cz