„Právě jsem dostal naléhavý hovor od člověka, který mě upozornil, že je velmi divné, jak Rychtář spěchá na kremaci Ivety včetně jejího oblečení, že to jen zamezí případnému zkoumání dalších věcí,“ napsal si na svůj facebookový profil vyděšený Zdeněk Macura, který od začátku tvrdil, že Rychtář Ivetu týrá.

Chtěl jí mnohokrát pomoci, loni v létě ji dokonce před manželem v zuboženém stavu odvezl do Itálie. Včera Rychtářovi vyvěsil na vrata plakát s nápisem, že je vrah. Kvůli tomuto plakátu se pak před domem Ivety Bartošové v Uhříněvsi MacuraRychtářem poprali.

Jako by Macura nevěřil práci policie a patologa, který má za úkol provést nařízenou pitvu. Ta by jistě odhalila i případné stopy po týrání či jiném násilí. „Prosím dejte mi vědět, u kterého krematoria je Iveta, abych tam mohl zajet a kremaci se snažit zabránit pomocí policie. Moc prosím, musíme teď jednat rychle,“ uzavřel Macura vzkaz.

Pokud to Zdeněk Macura myslí skutečně vážně, je možné, že z plánovaného posledního rozloučení se zpěvačkou, které podle všeho bude veřejné, byť si to rodina Bartošové nepřeje, změní z jakés takés piety a loučení v nechutný tyjátr. Jestli se Macura bude chtít nějakým způsobem zmocnit ostatků Ivety, bude to odporné představení… A to si zesnulá zpěvačka rozhodně nezaslouží!

Video
Video se připravuje ...

3 MINUTY AGRESE: NESESTŘÍHANÁ rvačka Rychtáře s Macurou! redakce Blesk.cz