Životní cesta Ivety Bartošové byla plná vzestupů a pádů, až nakonec skončila tragicky dne 29. 4. 2014 pod kolejemi vlaku v Uhříněvsi. Svou smrt si zvolila sama - a vybrala si pro ni stejný den v měsíci, kdy zemřela její první láska Petr Sepéši, a dokonce den narozenin jejího muže Josefa Rychtáře.

Je to až příliš mnoho náhod najednou. Blesk.cz proto oslovil numeroložku, aby vyložila, co o Ivetě Bartošové prozrazují její osudová čísla.

Mnoho prozradí už datum jejího narození: 8. 4. 1966. „Iveta se narodila v roce Ohnivého koně, který především ženám dává výjimečné možnosti a schopnosti, umožňuje jim dosáhnout velkých cílů, ale také je dělá nespoutané, plné emocí a nezametá jim cestu,“ prozradila numeroložka.

„Její den narození pod energetickou, dynamickou, váhavou ale silnou energií čísla 8 spolu se znamením Berana podporují vášnivou, tvrdohlavou a zároveň značně nevyrovnanou osobnost, která by měla celý život pracovat na hledání harmonie a rovnováhy ve svém životě.“ Tu bohužel Iveta ani s pomocí svých nejbližších nalézt nedokázala.

Závislosti jako past

Opakovaným součtem všech číslic Ivetina data narození dostaneme číslo 7. „To ukazuje na nelehké hledání vlastních hranic, ale i stanovování hranic druhým, které by neměli překračovat, aby neubližovali. Zároveň je tato cesta i darem, protože umožňuje rozdávat radost druhým, což svým zjevem i hlasem Iveta bezesporu dělala,“ vykládá jeho význam numeroložka.

Toto číslo s sebou však nese i negativní zkušenosti, kterými si Iveta v životě musela projít. „Pastí této životní cesty jsou bohužel i závislosti. Tato cesta nabízí štěstí, pokud se její nositel dovede s nimi poprat.“

Osudoví muži s číslem 11

Zásadním mužem Ivetina života byl zpěvák Petr Sepéši, jenž zahynul - stejně jako Iveta - na kolejích 29. dne v měsíci. Je možné, že si toto datum Iveta nezvolila náhodně. „Z numerologického hlediska jde o energii, která je označovaná jako Jobova zvěst, těžký úděl, sebeobětování apod.“ Podle numeroložky jde o složitou energii, která v sobě nese více soucitu s druhými než se sebou samým. „Především jde o mistrovské číslo 11 (2+9=11), které vždy zkouší sebe sama a nutí k hledání vyšších cílů, duchovních cest a kolektivnímu vnímání.“

Mohlo by jít o náhodu, to však není zdaleka poslední Ivetino datum, v němž se toto číslo vyskytuje. Lineárním součtem číslic roku jejího narození (1966) dostaneme číslo 22. „Jde o energii dalšího mistrovského čísla, navíc o zdvojenou energii čísla 11. Sečteme-li energii dne 29. 4. 2014 (2+9+4+2+0+1+4), dostaneme opět číslo 22. Jako by se tímto dnem naplnila duše cválajícího svobodného koně.“

Že toto číslo Ivetu v provázelo ve všech zásadních okamžicích, dokazuje i datum narození jejího syna - narodil se 11. dne v měsíci. Její poslední manžel Josef Rychtář je narozen 29., součtem číslic dostaneme opět číslo 11. „A pak už snad jen opravdu náhodná hříčka, přesmyčka, která se pojí s datem její poslední svatby - 24.9.,“ zakončuje numeroložka výčet podivných náhod, které Ivetu osudově propojují s muži jejího života.

Astrodny Blesku

Věštění a magii čísel jsme se věnovali v uplynulém týdnu také v redakci Blesku, kdy probíhaly Astrodny. Během sedmi dnů jste se na chatu Blesku mohli ptát největších věštců z Česka: kartářů, numerologů, astrologů i kineziologů. Magický týden završil právě dnes chat s numeroložkou Janou Tamchynovou (chat naleznete ZDE).