„Předevčírem a včera jsem nemohla spát,“ řekla Blesku velice senzibilní zpěvačka a herečka. „Stává se mi to, když se děje něco závažného. Pak mi přišla smutná esemeska, která bohužel potvrdila mou zlověstnou nespavost. Chvíli jsem plakala,“ přiznala dojetí Naďa. „Pak jsem ale měla najednou pocit, že se Ladislav vznáší proti mně. Na mou otázku, jak se má, řekl s tím svým krásným plachým úsměvem: A víš, že už docela dobře?“ dodala Urbánková.

574391:gallery:true:true

„Jako jeho filmová manželka Marta jsem včera ovdověla, ale nikdy na Láďu nezapomenu. Jsem si jistá, že mě bude slyšet, když budu zase volat: Radime, vejš!“ usmívá se nad vzpomínkami smutně Naďa.

Smoljak hrál ve filmu mlynáře, který vypráví nějakou košilatou historku, ale kvůli lomozu mlýnice není slyšet ani slovo. Nemohla by Naďa prozradit, oč tenkrát šlo? „Radim, tedy Ladislav, měl svá tajemství. Ani mně, své choti Martě, nikdy nevyzradil, o čem vlastně vyprávěl ve mlejnici. Jediný, kdo to asi ví, je Pán Bůh v Českém nebi. Tam někde u něj už Láďa je,“ řekla přesvědčeně Urbánková.

574538:gallery:true:true