Svým příběhem v soutěži MasterChef chytila mladá Kristína za srdce celé Česko a teprve v sedmnácti letech se stala první ženskou vítězkou této kulinářské soutěže. V jejím průběhu z ní vyzařoval klid, soustředěnost a velká vyspělost, málokdo by si tak tipnul, že ještě nedosáhla ani dospělosti. 

„Soutěž trvala čtyři měsíce a jste tam v kolektivu dospělých lidí. Když jsem se pak vrátila zpět do školy, tak jsem se cítila, že mezi vrstevníky nepatřím, že možná už přemýšlím jinak, mám jiný rozhled o světě, a připadala jsem si, že si s nimi nemám co říct,“ svěřila se Kristína v pořadu Štrunc! 

Z velké části může za její vyspělost i fakt, že její starší sestra Pavla je postižená a připoutána na invalidní vozík. „Hodně lidí vnímá, že jsem možná vyspělejší než lidé v mém věku – a podle mě je to i díky mé ségře. Dětství a vlastně i celý život potřebujeme na ni v rodině brát ohled a všechno se točí okolo ní. Takže jsem se musela postarat sama o sebe a dospět dřív,“ vysvětlovala talentovaná kuchařka. 

VIDEO: MasterChefa vyhrála Kristína: Ze soutěže už jednou vypadla!

Video
Video se připravuje ...

MasterChefa vyhrála Kristína: Ze soutěže už jednou vypadla! TV Nova

Na svou starší sestru je patřičně hrdá a za svůj obrovský úspěch v soutěži vděčí z velké části i jí. S vařením jsem začala také díky své sestře Paulínce, která dneska slaví 20 let! A proto i ona si zaslouží získat Masterchef zástěru. Vše nejlepší, Pauli,“ napsala v lednu na svůj instagramový profil. Kristína tráví v kuchyni hodně času a občas si tam k sobě přizve právě i sestru, která jí pomáhá. Zároveň tím ulehčí i rodičům, kteří pak mají více prostoru pro sebe. 

VIDEO: Vítězka MasterChefa Kristína Nemčková: Co říká na nepřejícné reakce?

Video
Video se připravuje ...

Vítězka MasterChefa Kristína Nemčková: Co říká na nepřejícné reakce? Blesk TV

Fotogalerie
109 fotografií