„Jsem hlavně v kuchyni, musím se přiznat, že nějaké extra jiné koníčky nemám. Ono se to nezdá, ale pokud se tomu věnujete, tak jako já třeba přes instagram, plus vydávám kuchařku, tak není ani nějak extra možnost na nějaké jiné koníčky,“ prozradila v Blesku Kristína. 

Čerstvá vítězka soutěže MasterChef Česko strávila během studia necelý rok v Americe, kde v rámci školy narazila na možnost přihlásit se do sportovního oddílu. „V druhém ročníku střední školy, který jsem prožila v Americe, jsem dělala různé sporty. Mimo třeba tenisu a běhání jsem dělala i wrestling! Do toho jsem se zamilovala,“ šokovala netradiční zálibou štíhlá kuchařka, u které by nikdo bojový sport jako zálibu asi netipoval.

Jsou tam různé váhové kategorie. Celý školní rok je v Americe rozdělen na čtyři sezóny a vy si vybíráte z různých sportů. Nejdřív jsem začala přespolním během, pak jsem pokračovala wrestlingem. Nejdřív jsem si říkala, že bych domů chodila se zlomenou rukou, to asi nepůjde. Ale pak jsem se hecla a šla jsem do toho. A fakt to bylo úžasné. Pokud sport, tak potřebuju něco, kde se vyvztekám a dám ven energii,“ vysvětlovala Nemčková.

Když si člověk představí wrestling, na první pohled ho asi nenapadnou hubené šestnáctileté studentky. Kristína ale přiznala, že během soutěže i trošku zhubla. Bylo to určitě tím stresem. Nebylo to na mě možná tak vidět, ale samozřejmě tam je. Většinou když vařím, tak já se toho tak načichám, že pak už nemám ani chuť to jíst,“ dodala nadějná kuchařka, která chce po maturitě pláchnout z České republiky na stáž do ciziny. 

VIDEO: Kristína byla den po vítězství v MasterChefovi hostem ve studiu Blesk 

Video
Video se připravuje ...

Vítězka MasterChef Kristína Nemčková: Co říká na nepřejícné reakce? Blesk TV

Fotogalerie
84 fotografií