Ve středeční premiérové Výměně manželek diváci poznají rodinu ze Zbůchu, kterou tvoří Eva (43), Martin (47), Lucie (23), Michal (12), Eliška (8) a Kája (8). Na druhé straně se seznámí s Michaelou (28), Otou (40), Michaelou Miou (2) a Julií (3 měsíce), kteří žijí v Saběnicích.

První rodinu přihlásila do Výměny manželek Eva. Jako hlavní důvod uvádí, že děti jí vůbec nepomáhají s chodem domácnosti a ona je zvědavá, jestli to stejně funguje i v jiných rodinách. Eva je navíc vášnivou sběratelkou panenek a její manžel pro změnu sbírá autíčka.

Účast druhé rodiny v pořadu má na svědomí Michaela, která účast v reality show bere jako velkou zkušenost. S manželem mají podle vlastních slov báječný vztah. To, že báječné vztahy nejsou pravidlem, zjistí Michaela velmi záhy ve své náhradní rodině. Trápit ji bude psychické rozpoložení třiadvacetileté Lucie. Tu její matka vylíčila jako línou dívku bez práce, opak je ovšem pravdou.

„Já se snažím, ale když si najdu tu práci, tak furt bude proti mně. Nebude to jako dřív. Mně se vůbec nestýská, nejradši bych to nechala tak, jak je to teď,“ přiznala dívka, která netoužila po tom, aby se vlastní matka vrátila domů. „Až na tu nejstarší mám s dětmi dobré vztahy,“ přiznala vzápětí Lucčina matka Eva s tím, že mají neshody.

Jenže Michaela zjistí, že Lucie nemá s pomáháním v domácnosti problém, a dokonce spolu velmi hezky komunikují. Po několika dnech se jí dokonce Lucie svěří, že má blok vůči své matce a je ráda, že není doma.

I sama Michaela má výčitky svědomí. Kvůli Výměně manželek totiž opustila svou nejmladší dcerku Julii, které jsou teprve tři měsíce. Po nasednutí do auta se také hned rozbrečela s tím, že své děti doposud nikdy neopustila. Musí tak plně důvěřovat svému manželovi a náhradní manželce, která dostane její děti po dobu deseti dnů na starost. Ne každá matka by něco takového dokázala. 

VIDEO: Výměna manželek: Nešťastná dcera Lucie nechce, aby se matka vrátila domů!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Nešťastná dcera Lucie nechce, aby se matka vrátila domů! archiv TV Nova

Fotogalerie
22 fotografií