„Tak jo, to jsme my, momentálně asi nejdiskutovanější hereckej televizní pár – Rozina a Victor. Ještě někdo by se k tomu chtěl vyjádřit? Za mě je v Ulici teď už jistý jen jedno: Rozina se nezdá.“

„Šikanovaná křesťanka, který se zabil přítel, pak byla obětí skoro sexuálního zneužití, načež zažila svůj první sex s klukem, kterej se jí přiznal, že je gay. Odletěla do Ameriky dělat modeling, odkud ji vyhostili. Teď se učí na přijímačky na vejšku a chce bejt psycholožka. Jo a taky miluje Victora. Černocha z Ameriky,“ napsala půvabná blondýnka Anna Kadeřávková na sociální sítě, a to jak na instagram, tak na facebook.

Na instagramu sice sklidila spíše příznivé reakce a jedna slečna si dokonce libovala, že i ona je zasnoubená s černochem, a proto tenhle seriál právě dokázal její babičce, že je normální randit s člověkem, který má jinou barvu pleti. Nejeden mladý fanoušek plavovlasé herečky dospěl k závěru, že s takovýmito scenáristickými zvraty stojí za to zvážit, zda by Ulice nestála za zhlédnutí. Objevily se ovšem i názory, že vlastně nezáleží na tom, zda je člověk černý, bílý nebo žlutý, ale „přijít s ním takhle dcera nebo i syn domů, tak by byl rachot“. Zkrátka klasické „nejsem rasista, ale…“.

Na facebooku to vřelo podstatně více. Byť se našli tací, co ocenili, jak to Aničce po boku mladého herce Jareda Baileyho (30) sluší, mnozí v jeho obsazení viděli úplnou konspiraci! „Je to hnus! Je vidět, jak televize lidem podvědomě vnucuje, že multi kulti svět je v pořádku… a aby si lidé začali zvykat na jiné rasy, ne jenom, že je to ve videoklipech k písničkám, ale už i v seriálu Ulice! Jsem snad sám, komu už tohle fakt vadí?!“ zlobil se například jeden a další s ním souhlasí: „Nevadí mi jiné barvy pleti jako takové, ale tohle ano. To je veliký přešlap… a je dobře, že se lidé ozývají a není jim to lhostejné.“

Charismatický Jared, který na pražské hudební scéně už několik let působí pod uměleckou přezdívkou Piqi Miqi, si tedy moc sympatií zatím nezískal. Kromě mnoha rasistických a xenofobních urážek se navíc v diskusích často objevují i stížnosti, že se v jejich oblíbeném seriálu začalo mluvit jiným jazykem, a oni jsou místo klidu na gauči „nuceni“ číst titulky. Victor totiž zatím neumí česky. Čokoládový krasavec, který se živí i modelingem, přitom ve skutečnosti mluví česky velice dobře. Našemu jazyku se učil ještě v době, kdy žil v New Yorku.

VIDEO: Takhle se v seriálu uvedl Jared Bailey, nová posila seriálu Ulice.

Video
Video se připravuje ...

Do Ulice přichází Američan Jared Bailey. Takhle jim to sluší s krásnou Kadeřávkovou. TV Nova

 

Fotogalerie
30 fotografií