V roli doktorky Lucie Krutilové už v seriálu zažila jednu pauzu. Teď se vrátila jen na skok a ve včerejším díle ji scenáristé poslali do Kanady, kde se bude v sanatoriu léčit její seriálový syn Matýsek.

„Nejvíc jsem se těšila na lidi, na to, že se se všemi potkám a popovídáme si, jaké jsou novinky. Netěšila jsem se na ty doktorské názvy a sáhodlouhé rozhovory, když jsme někoho vyšetřovali, ale vzhledem k tomu, že Lucie je stále ještě na mateřské a chodí do nemocnice spíš jen na návštěvu než vyšetřovat, tak právě tohle odpadlo,“ přiznala herečka, když se na chvíli objevila v seriálu.

Teď si alespoň může oddechnout, že jí skončí učení se doktorských pojmů. „Největší stres jsem měla s latinskými názvy a medicinskými záležitostmi a s vyšetřováním, a navíc jak na někoho sáhnout, aby to vypadalo věrohodně, a zároveň tomu člověku neublížit,“ dodala Josefíková, kterou včera diváci viděli v seriálu naposledy. Ještě ale není vše ztraceno a její postava se teoreticky ještě může v seriálu objevit. „Šance, že se její postava ze zahraničí vrátí, jsou,“ přiznal deníku Aha! dobře informovaný zdroj ze štábu.

Modrý kód: Maty se chystá do Kanady za svou láskou. Co v poslední chvíli zabrání jeho odletu?

Video
Video se připravuje ...

Modrý kód: Maty se chystá do Kanady za svou láskou. Co v poslední chvíli zabrání jeho odletu? FTV Prima

Fotogalerie
19 fotografií