Zdenek se spolu s partnerkou Ditou (38) a synkem Vojtou (5) představili na televizních obrazovkách ve středečním díle Výměny manželek. Jenže dva dny před vysíláním se jim obrátil život naruby. Po bouračce byl muž převezen ve vážném stavu do nemocnice v Brně. Jakmile se o jeho zranění dozvěděla jeho přítelkyně, okamžitě za ním vyrazila.

Prvních pár dní mohla ale jen sedět u jeho postele a doufat, že Zdenek přežije. On byl mezitím v umělém spánku a lékaři mu amputovali nohy nad koleny a nevěděli, zda nebudou muset zakročit ještě jednou. Teprve v pátek muže probudili a on zjistil, že jeho život už nikdy nebude stejný jako dřív. „Na to, že nemá nohy, reagoval celkem dobře,“ prozradila pro televizi Nova Dita, jak se s tím její partner vyrovnává.

„Mluvit nemohl, ale psal písmenka, že to bude dobrý, že to dá. Je rád, že žije,“ doplnila žena, která již dříve prozradila, že Zdenek vždy byl velký bojovník, a tak nemá strach, že by nečekanou ránu osudu nezvládl. Ovšem i tak nyní čekají rodinu krušné časy, kdy si budou muset na celou situaci zvykat. Kromě toho teď přišli o jediný příjem, a tak to pro ně bude těžké i po finanční stránce. Televize Nova ve spolupráci s Nadací Nova proto pro ně uspořádala veřejnou sbírku.

Zatímco někdo tento nápad ocenil a popřál prostřednictvím internetových diskuzích Zdenkovi a jeho blízkým hodně sil a štěstí do budoucna, našli se i tací, kterým se taková pomoc moc nepozdává, nebo kteří jim peníze dokonce závidí. „Byli ve Výměně a peníze za to dostali. Je to prostě osud, tak nechápu, proč by jim měl někdo peníze posílat. Je to neštěstí, ale na světě je tolik lidí, kteří jsou na tom ještě hůř,“ napsala naštvaně jedna z divaček a další přizvukovala: „Kdyby nebyli v TV, tak by po nich neštěkl ani pes. Jenom když byli ve Výměně, tak jim mají přispět?“

Stejně tak už se začíná z různých stran ozývat i to, že Zdenek měl na vážné nehodě kamionů na dálnici D2 svůj podíl. Ačkoliv výsledky předběžného vyšetřování měly původně ukázat, že autonehodu nezavinil, podle dalších informací se zdá, že se přinejmenším v osudné chvíli nevěnoval pouze řízení. Zrovna si totiž telefonoval s Ditou, jak sama přiznala. „Najednou jsem uslyšela šramocení v telefonu a pak ticho,“ vylíčila pro TV Nova s tím, že tehdy vůbec netušila, že se stalo něco tak hrozného. O Zdenkově nehodě se dozvěděla až později z dalšího telefonátu.

VIDEO: Takhle se Zdenek ve Výměně divil náhradní partnerce a jejímu hadru na všechno!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Jeden hadr na všechno! TV Nova

Fotogalerie
30 fotografií