Během odvysílání Výměny se na facebooku rozhořely mnohé diskuze, v nichž byl naznačen tragický osud jednoho z pánů z nejnovějšího dílu, konkrétně partnera pořádkumilovné Dity Zdenka. „Ten mladší z dnešní Výměny přišel o nohy, včera měl autonehodu. Je to mé kamarádky příbuzný,“ šokovala svým prohlášením jistá paní. Hned mladého muže všichni začali v diskuzi litovat. „To snad ne? Proboha!“ divili se.

„Snad to psychicky zvládne, i když je to hrozně smutné, dneska dělají opravdu dobré protézy, přejeme celé rodině hodně síly.“ Všichni též doufali, že je to jen drb, který se nepotvrdí. Přesto drží příbuzným i samotnému muži palce.

O AKTUÁLNÍM STAVU ZDENKA ČTĚTE ZDE!!!

Informaci o autonehodě a vážných zraněních Zdeňka potvrdil Blesku zdroj z okolí rodiny. V současné době pak dokonce na stránkách Nova.cz probíhá i sbírka na podporu zraněného muže. „Ano, je to pravda, ale nebudu se k tomu vyjadřovat,“ řekla pro Blesk.cz partnerka pana Zdenka, na níž bylo už po hlase poznat, že prožívá velmi obtížné období.

Podle informací webu Extra.cz mělo k bouračce dojít v pondělí před osmou hodinou večer. Jednalo se o srážku tří kamionů na dálnici D2. Hasiči ho museli z kabiny vyprostit. „Jeden z řidičů byl zaklíněný v kabině kamionu a musel být 55 minut vyprošťovaný. Při nehodě utrpěl devastující zranění dolních končetin, přivolaní lékaři museli pacienta uvést do umělého spánku, zaintubovat a následně transportovat na urgentní příjem FN v Bohunicích,“ cituje web mluvčí jihomoravských záchranářů Hedviku Kropáčkovou. Podle předběžného vyšetřování nehodu nezavinil přímo Zdeněk, ale jiný řidič.

Truhlář Zdenek z Výměny, který měl být zrovna v práci a jet směrem na Bratislavu, byl po nehodě v umělém spánku letecky přepraven do nemocnice v Brně. Jeho stav je podle Novy stále velmi vážný, nejhůř to odnesly nohy. „Přítel přišel o obě nohy, vzali mu je nad koleny. Je na tom špatně, udržují ho v umělém spánku. Ve čtvrtek ho budou ještě operovat,“ uvedla pro TN.cz Zdenkova zdrcená partnerka Dita.

Druhá rodina je na tom lépe. Alena, která šokovala tím, že používala jeden hadr na záchod i na nádobí, už během natáčení zjistila, že je těhotná. Druhou holčičku porodila shodou okolností jen den před vysíláním pořadu. Na oficiálním facebookovém profilu Výměny manželek ji k narození miminka řada lidí gratulovala.

Jenže šlo většinou o dost hořkosladké vzkazy. „Ke zdravému miminku moc gratuluji, teď ještě, abyste ho měli čím uživit. A hadry, ty hadry měnit, neprat! Strašný, fuj,“ napsala jedna divačka a další se přidala: „Gratuluji, ale zároveň to dítě lituju.“ Další paní také nešetřila kritikou za zvláštní hygienické návyky. „Při každé Výměně manželek mám chuť jít si vyčistit zuby každou reklamu,“ klepala si na čelo.

VIDEO: Výměna manželek: Jeden hadr na všechno!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Jeden hadr na všechno! TV Nova

 

Fotogalerie
30 fotografií