Televize již odtajnila jméno prvního kouče, kterým se stane zpěvák a muzikant Vojta Dyk (33). „Už dlouho jsem dostával nabídky na různé pořady nejen na TV Nova, které jsem úspěšně odmítal,“ přiznal Vojta, který tak bude vůbec poprvé součástí velké talentové show.

„Rozhodování bylo dlouhé, protože se moc do televizní zábavy necpu, ale tady mi dává smysl to, že všichni lidé, kteří se soutěže budou účastnit, už vlastně umí zpívat, jde jen o to jim pomoct, nakopnout, možná i poradit,“ vysvětloval jeden z členů již rozpadlé kapely Nightwork, který nyní vystupuje se swingovou formací B-Side Band.

Takže žádné zesměšňování, ušklíbání se, ale spíš snaha o pomoc. Tedy vlastně samá pozitiva. S tím do toho jdu. To mi dává smysl,“ dodal Dyk, který má sám jeden z největších hlasových rozsahů na naší hudební scéně.

Jeho slova ostatně potvrzuje i kreativní producent a režisér show Pepe Majeský. „Tato show je o hlase, hledáme nejlepší hlas obou zemí a na ničem jiném vlastně nezáleží. To je právě síla tohoto formátu, a proto je i nadále jednou z nejlepších show na světě,“ uvedl režisér, který už měl na starosti mimo jiné i show Tvoje tvář má známý hlas, jak u nás, tak na Slovensku.

Kdo další se stane koučem a hlavně kdo bude vítězem show The Voice Česko Slovensko, stane se novou pěveckou hvězdou a navíc získá výhru v hodnotě dvou milionů korun? The Voice Česko Slovensko už na jaře na obrazovkách televize Nova.

VIDEO: Do koho byl Vojta Dyk zamilovaný ve dvanácti letech a jaký chystá nový projekt?

Video
Video se připravuje ...

Víme, do koho byl Vojta Dyk zamilovaný ve dvanácti letech a jaký chystá nový projekt Igor Březina / BPŽ

 

Fotogalerie
16 fotografií