Zatímco taneční partner Pavly Tomicové Marek Dědík (35) láduje na Instagram fotky jejího poctivého tréninku a značného odepírání si, ona sama si neváhá vyhodit z kopýtka. Na oslavu svého nečekaného úspěchu si společně s manželem Ondřejem Malým (52) dávala jedno pivo za druhým, a protože se v podniku nesmělo kouřit, strávila skoro celý večer přede dveřmi s cigaretou v ruce.

Po celou dobu měla viditelně dobrou náladu – a aby také ne. Vzhledem k tomu, že byla před začátkem taneční show považovaná za velkého outsidera a pak při tanci cha-cha předvedla, že má neutuchající energii a rytmus v těle, jistě ji hřála všechna hezká slova, která si vyslechla od poroty i od kolegů. Radek Balaš například prohlásil, že „chrochtá nadšením a blahem“ a předpověděl jí, že se určitě dostane v soutěži hodně daleko. Už kvůli jejímu neutuchajícímu entusiasmu.

Nepochybně ji musel za její rozkošně bezprostřední výkon pochválit i manžel, herec Malý, který vedle své mohutné choti skutečně působí jako drobounký střízlík. Na StarDance Tomicová údajně kývla nejen kvůli sobě, ale tak trochu i kvůli němu. „Můj manžel si stěžoval, že nic nedělám. Tak teď jsem, Ondrášku, ta vrcholová sportovkyně,“ vtipkovala během soutěže a laškovně mrkla směrem k jevišti, kde Malý seděl, smál se a tleskal. Ve svém „medailonku“ navíc uvedla, že od pravidelných tréninků očekává i úbytek váhy. „Pro mě je StarDance obrovskou výzvou, ale taky příležitostí trošku zhubnout,“ těšila se.

Video
Video se připravuje ...

StarDance 2018: Tomicová bude tančit s Dědíkem! Jak proběhlo první setkání? Česká televize

Fotogalerie
22 fotografií