Další díl Výměny bude opět velmi napjatý kvůli střetu dvou odlišných rodin. První z nich tvoří romská rodina z Kraslic, kterou tvoří Kristýna (32) s Mírou (39), jejich dcera Míša (13) a synové Honza (11), Dominik (8) a Mireček (3). Manželé, kteří se přihlásili především kvůli finanční odměně, mají prý idylický vztah.

To se už nedá říct o druhé dvojici – Lukášovi (27) a Lucii (26), kteří spolu vychovávají dcerku Nikolku (18 měsíců). Seznámili se dost netradičně během hraní počítačových her na internetu, ovšem happy endu jako v romantickém filmu se nedočkali. Mají za sebou velkou krizi, která málem vyústila i v rozvod. Do Výměny manželek se tak přihlásili právě proto, aby se jejich napjatý vztah zlepšil.

Jenže Lucie si nesedne ani s náhradním partnerem Mírou. Na denním pořádku tak budou neustále střety a velké hádky. Míra si bude stěžovat, že mu žena podrývá autoritu a neuklízí a nevaří tak, jak by si představoval. Velkou přestřelku mezi nimi pak odstartují také děti. Honzík totiž otci žaluje, že jeho třináctiletá sestra dostala od náhradní matky cigaretu!

Míša pak pro změnu na bráchu »práskne«, že po večerce nebyl v posteli. „Honzíkovi se nechtělo spát, tak sem přišel asi v půl deváté, byl tady deset nebo patnáct minut. Jenže v tu chvíli přišel Míra, tak se Honzík schoval do konferenčního stolku, aby ho neviděl,“ obhajovala se do kamery Lucie s tím, že chlapeček má z otce evidentní strach. „Já jsem to zamlčela, aby nebyl bugr,“ přiznala.

Po odhalení pravdy si ji Míra k sobě zavolá, ale ke slovu ji skoro nepustí. „Kolik je ti let? Nedělej to u nás doma tohle, prosím tě? Co to má znamenat? Ty seš moje stará? Ty seš Kristýna?“ šije do náhradní partnerky tak, že rozbrečí i Honzíka, který bere vinu na sebe.

Jak Lucie pekelných deset dní v rodině vydrží? A jak si poradí zkušená matka čtyř dětí Kristýna v domácnosti, která je podle ní zanedbaná? Sledujte v premiérovém díle Výměny manželek už ve středu od 20:20 na Nově.

VIDEO z premiérového dílu Výměny manželek: Pekelných deset dní!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Pekelných deset dní! TV Nova

 

Fotogalerie
26 fotografií