V novém díle reality show se opět představí dvě rozdílné rodiny, první z nich jsou Mia (25), Michal (32) a děti Honza (5) a Jája (2) z Kladna. Dvojice prý nemá ve vztahu žádné větší problémy, Mie se pouze nelíbí, že si jí partner málo váží a ona mu musí vše tisíckrát opakovat. Ovšem v náhradní domácnosti bude řešit něco úplně jiného.

Druhá dvojice z Prahy, Blanka (40) a Valentýn (31), vychovávají totiž hned pět dětí – Niky (12), Kristýnu (12), Patrika (7), Maxe (5) a Sašu (1,5). Do Výměny rodinu přihlásil táta Valentýn, který je původem Bulhar. Ten by si přál, aby na sebe už doma nemuseli tolik křičet. Kromě toho manželé přiznávají, že se velmi podřizují svým dost rozmazleným potomkům.

Mají také dost problémy se závislostí na mobilních telefonech a tabletech, některé z nich dokonce tráví s elektronikou až osm hodin denně. „Já si myslím, že osm hodin je teda mazec!“ diví se tomu Mia. „My to máme třeba doma nastavené tak, že po obědě přijde, zeptá se, jestli může, na hodinku nebo dvě. Má každý svůj, aby se nehádaly,“ vysvětluje.

Podaří se jí stejný systém zavést i v náhradní domácnosti a pět dětí, které rodině vládnou, ukočírovat? A jak si starostlivá Blanka zvykne v domácnosti, kde už jsou malé děti samostatné? Sledujte v premiérové Výměně manželek už ve středu od 20:20 na Nově.

VIDEO: Výměna manželek: Děti závislé na telefonech!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Děti závislé na telefonech! TV Nova

 

Fotogalerie
18 fotografií