Náhradní maminka Andrea (34), která přišla do rodiny s nevlastním tatínkem Filipem a dětmi Jolankou a Pepíkem, zažila těžké loučení. "Když jsme končili a loučili se s dětmi, tak ten malý mi skočil do náručí, začal brečet a říkal: 'Neodcházej odsud, já nechci tamtu maminku!'" vzpomíná Andrea, která by si děti nejraději odvezla s sebou domů do Ostravy.

Jenže to, co přišlo u ní doma při jejím návratu, bylo ještě horší. „Čekala jsem, že mi syn vběhne do náručí, ale on mě vůbec nechtěl. Probrečela jsem kvůli tomu dny,“ přiznala TV Nova Andrea, které byl v tu chvíli velkou oporou její manžel Lukáš.

Děti se nechtěly přivítat ani s psychicky vyčerpanou matkou Kristýnou. Když přišla domů a sedla si na sedačku, děti se do obýváku vplížily se zaraženým výrazem a ke své matce se vůbec neměly. Naopak syn Pepík začal plakat. „To si děláte p*del, že ke mně nejdete?“ byla z toho v šoku Kristýna, která na své děti začala křičet. V tu chvíli se rozplakala i dcera Jolanka a tak k žádnému vřelému přivítání nedošlo.

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Vyhrocené emoce a vulgární křik! TV Nova

Fotogalerie
46 fotografií