Maminka dvou dětí Pepíka (4) a Jolanky (5) Kristýna (23), která se do Výměny manželek přihlásila kvůli ztrátě důvěry ve vztahu s Filipem (21), přijela na setkání s druhým párem už pěkně nabroušená. „To je nějaká sv*ně,“ vypadlo z Kristýny hned, jak svou sokyni Andreu viděla.

U stolu pak dámy začaly rozebírat úklid v domácnosti a to byl kámen úrazu. „Ráno odvedu děti do školky a pak ležím a koukám na televizi a jsem doma. A co? Že je tam špína? Tak ať je! Já si nepotřebuju na něco hrát. U nás je uklizeno, kdyby tam nebylo, tak tam ty děti nejsou,“ obhajovala s křikem Kristýna svou domácnost.

Navíc přiznala, že poznala, že se svým dětem nevěnovala. „Já jsem to poznala, že jsem se svým dětem nevěnovala. To je ta cigánská mentalita. Ti cikáni jsou všichni stejní, proto já je nenávidím. Já jsem žila s cikánem šest let, třískal mě jak pes,“ křičela špatnou češtinou Kristýna na Andreu. Ta jí nakonec vytkla to, že tráví čas raději na mobilu než s dětmi, a dočkala se opětovné odpovědi „No a co!“.    

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Vyhrocené emoce a vulgární křik! TV Nova

Fotogalerie
12 fotografií