Tentokrát se nešetřilo na vybavení studia, výhrách pro soutěžící ani na honorářích moderátorů. Podle informací, které má Blesk k dispozici, Prima rozjela nejdražší televizní projekt v historii s mamutím rozpočtem 60 milionů korun! Přitom jenom sama výstavba studia, se kterou se v ateliéru v pražských Malešicích mořila padesátka lidí dva měsíce, spolykala tři miliony!

„Máme hlediště pro sto dvacet sedm lidí,“ prozradil Blesku architekt Jaroslav Holota. „Zajímavá jsou třeba zrcadla s LED podsvícením, vytvářející 3D efekt,“ vypíchnul s tím, že skoro čtyři týdny trvalo testování technologií, aby světelné efekty kamery vůbec zaznamenaly...

Hvězdné honoráře

V každé epizodě tam navíc rozdělují jeden a půl milionu korun! A to nemluvíme o honorářích pro moderátory večera, které také přispívají k astronomickým nákladům na soutěž. Podle informací Blesku zinkasoval Libor Bouček částku 2 miliony korun, Leoš Mareš byl dokonce ještě o půlku dražší!

„Výši honorářů nebudu nijak komentovat, neboť je předmětem obchodního tajemství,“ odmítla to na dotaz Blesku potvrdit mluvčí FTV Prima Zuzana Brzáková. Další díl 1 proti všem uvidíte už dnes večer ve 20:15 na TV Prima. Usilovat o hlavní výhru může každý, kdo si do chytrého mobilu stáhne aplikaci soutěže.

VIDEO: Podívejte se, jak se stavělo studio

Fotogalerie
5 fotografií