Už před časem Dalibor Gondík zcela změnil svoji životosprávu, začal běhat jako šílený a postupně se ztrácel před očima. Nyní je vyhublý a šlachovitý a váhu postupně ztrácí i během tréninků StarDance.

Naštěstí jsem na váze dlouho nebyl, ale je pravda, že mi teď upravovali frak, tak možná tam ještě něco zmizelo,“ řekl Blesk.cz moderátor a ukázal, jak mu padají kalhoty.  „Ale myslím, že z očí nezmizím,“ dodal se smíchem.

Ztráta váhy jde ale ruku v ruce se silou, a to je další tvrdý oříšek pro Gondíka. „Při každém tanci máme zvedačku, a  pokud se mi podaří partnerku udržet ve vzduchu, tak je to fajn. Vždy je to o nějakém švihu a technice. Ale abych ji zvedl jako pytel cementu, tak na to sílu samozřejmě nemám,“ podotkl s tím, že Alici Stodůlkovou už několikrát upustil.  

Video
Video se připravuje ...

Dalibor Gondík Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
52 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva