Kvůli soutěži StarDance si Pavla Tomicová musela nazout střevíčky s podpatky, což v běžném životě tak často nedělá. „Můj největší problém je dojít na taneční parket, protože já mám opravdu problém na těch podpatečkách jít do schodů a ze schodů, takže jestli budou i nová pravidla, třeba že budu sjíždět po zábradlí, tak nevím, jak to udělám. Ale až se na ten parket dostanu, tak teprve uvidíme,“ prozradila herečka na tiskové konferenci ke StarDance s tím, že jsou pro ni tréninky dost náročné.

Jak Vašík Kopta říkal, že je důležíté pozorovat své tělo a ty signály, které nám dává, tak já kdybych to dělala, tak bych nepřišla na jediný trénink, protože mně se dějí úplně hrozné věci. Ale nerada bych byla druhá, která odchází,“ podotkla Tomicová s tím, že ji hluboce mrzí, že její parťák Václav Kopta musel ze soutěže kvůli zranění odstoupit. Byli si prý navzájem mezi ostatními mladými a krásnými kolegy velkou oporou.

Fotogalerie
43 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva