V dalším díle Malých lásek se divákům představí prvorodička Petra. Když poprvé pocítí porodní bolesti, zastihne ji to zřejmě nepřipravenou. Není divu, že pak nešetří nadávkami a spontánně vykřikuje vulgarismy.

Jakmile ale kontrakce pomine, zase se uklidní. Tehdy se teprve ukáže její skutečná podoba a její velká láska k partnerovi. Mezi stahy totiž dál pečuje o svého partnera Bohouše a zajímá se, aby měl dost jídla a pití a nestrádal.

Personál nemocnice pak ale zůstane v šoku z toho, co přijde poté. Když si totiž Bohouš objedná pizzu, je to pro ně vrchol. Spíše než v porodnici to pak rázem vypadá jako v kině. „Je to takový živý kino,“ směje se budoucí tatínek a pochutnává si na pizze, zatímco jeho žena rodí.

 

„Myslela jsem si, že když mi odteče plodová voda, budu hned rodit,“ stěžuje si pak Petra na to, že si její miminko dává s příchodem na svět dost na čas. V té chvíli ji ale Bohouš podpoří. „Na dobré věci se čeká,“ snaží se ji uklidnit.

Kdy se ale pár konečně dočká a co se jim narodí? To sledujte v premiérovém díle Malých lásek už ve středu ve 21:40 na TV Nova.

VIDEO: Malé lásky: Jak si zkrátit čekání na porod? Objednat si pizzu!

Video
Video se připravuje ...

Malé lásky: Jak si zkrátit čekání na porod? Objednat si pizzu! TV Nova

Více o dokureality Malé lásky čtěte ZDE>>

Fotogalerie
7 fotografií