Zatímco v prvních čtyřech ročnících moderovali »Talent« sehraní Martin „Pyco“ Rausch (40) a Jakub Prachař (35), posléze nastala změna. Dva roky pořadem provázeli Milan Zimnýkoval (40) a Marcel Forgáč (47), teď po nich otěže převzali dva nováčci a navíc herci. 

Diváci jejich výkony ale nehodnotí zrovna dobře. „Ty dva tam nemusí ani být. Není to ono, vůbec!" ozývá se v diskuzích na sociálních sítích. Vzhledem k tomu, že Lujza je Slovenka a David je Čech, vypadalo to chvílemi v komentářích i na válku mezi oběma sousedními zeměmi.

„Čechůň (slovenská přezdívka pro Čecha – pozn.red.) moderátor dost špatný, Lujzu jako herečku mám velmi ráda, ale tenhleten se k ní vůbec jako partner na moderování nehodí,“ napsal kdosi a hned se do něj pustil někdo další s tím, že je to přesně naopak. „My Češi zase neznáme vaši moderátorku a taky se nám nelíbí!“

VIDEO: Hvězda Modrého kódu Gránský ve Varech: Jsem tady na dlouho naposledy!

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Modrého kódu Gránský ve Varech: Jsem tady na dlouho naposledy! Aleš Brunclík, Markéta Reinischová

Někdo pak zkritizoval rovnou oba najednou. „Mně přišli oba špatní, ale ta Lujza nebo jak se mi tam nehodí vůbec. Gránský zase měl při vystoupeních trapný kecy, ale přesto mi vadil míň. Zlatí Kuba s Pycem,“ rozepsal se jeden divák. Našli se ale i tací, kterým moderátoři vyhovovali a fungovali podle nich jako dobrá náhrada.

Ostatně o Prachaře jeho příznivci přece jen nepřišli, jelikož tentokrát usedl do poroty. Spolu s ním jsou v ní také Diana Mórová (48), Jaro Slávik (44) a Marta Jandová (44). Poslední jmenovaná nahradila stálici Lucii Bílou (52), přesto se na její hlavu zase tolik kritiky nesneslo. Jen si pár lidí postesklo, že se jim po slavici stýská.

Mnohem víc se otírali o Slovenku Mórovou, která je podle některých diváků trapná a ještě se směje jako kůň. „Lujza a Mórová hotová katastrofa!“ tvrdil dokonce někdo. „Porota taky slabá, akorát Slávik s Prachařom se dají. Velmi umělé, zklamání,“ postěžovali si pak v diskuzi další diváci.

VIDEO: Připomeňte si předchozí řadu, kdy Bílá utekla z poroty: Vyhnal ji neskutečně sprostý soutěžící!

Video
Video se připravuje ...

Bílá uteče z Talentu! Vyžene ji neskutečně sprostý soutěžící! Podívejte se! 

Fotogalerie
47 fotografií