Už teď je moderátor Dalibor Gondík vyhublý na kost a své tělo bude ještě víc mučit ve StarDance. Na nabídku České televize ale nekývl hned. Chtěl se nejdřív poradit s Adélou Gondíkovou. „Moje první reakce na nabídku vystupovat ve StarDance byla, že musím zavolat sestře a ta mi řekla, že doufá, že jsem neřekl ne,“ smál se aktivní sportovec.

I přes její varování nakonec výzvu přijal. „Chci vyhrát sám nad sebou. Já bojuji vždy sám se sebou, i když běžím závody, tak běhám proti časomíře a ne s ostatními soupeři. Chci ale, aby byla Alice spokojená a aby byli spokojení všichni kolem mě,“ vysvětlil své ambice s tím, že si přál takovou tanečnici, která by netrápila, kdyby nevyhráli.

Na tréninku v tělocvičně ho přivítala půvabná a mladá tanečnice Alice Stodůlková (31). „Chtěla jsem partnera, který bude pohodový, fajn a bude se mu chtít pracovat. Dalibor je moc sympatický a myslím, že umí na sobě makat, jsem maximálně spokojená,“ svěřila se blondýnka, která už jednou soutěž vyhrála s hercem Pavlem Křížem.

Video
Video se připravuje ...

Vyhublý a šlachovitý Gondík: Bude tančit ve StarDance! Česká televize

Fotogalerie
25 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva