Obrovský tlak a smutek z rozchodu byl na Tereza vidět na první pohled. V zákulisí seděla osamocená, posmutnělá a klepaly se jí ruce. "Během soutěže ji opustil přítel, kterého velmi milovala," tvrdí dobře informovaný zdroj. Přitom ještě před dvěma měsíci dávala společnou fotku na sociální síť a oslovovala ho ´můj muž´. Od té doby jí už společnost dělají jen její pejsci.

Je jasné, že rozchod nebo jen odloučení není pro nikoho procházka růžovým sadem. Do toho finálový večer, kde musela předvést stoprocentní výkon. A naštěstí se podařilo, protože diváci ji poslali na nejvyšší příčku, Tereza se od vítězství Anety Langerové v roce 2004 stala jedenáctou SuperStar a odnesla si šek na dva miliony korun.

Po jejím vítězství jí profily na sociálních sítích zahltily stovky gratulací. "Gratuluji Terez, celou dobu jsme vám drželi palce ! Ta poslední písnička od paní Špinarové, to bylo něco neskutečného !! Hodně štěstí do další pěvecké i životní kariéry!" "Za celou dobu nejlepší SuperStar!" A zatímco fanoušci doslova šílí, tak ani jeden porotce se o jejím vítězství nezmínil...

Česko Slovenská SuperStar se dokonce stala pořadem nedělního večera a její sledovanost vystoupala na 830 tisíc. Za ní skončila osvědčená komedie Účastníci zájezdu (Prima) a Laputa (ČT).

VIDEO: SuperStar: Tereza měla záchvat pláče!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar: Tereza měla záchvat pláče! TV Nova

Fotogalerie
28 fotografií