„Shadow je zvyklej chodit na volno, protože poslouchá. Jenomže byly asi otevřené vchodové dveře, on si toho všimnul a vběhl prostě dovnitř," popisuje nevinnou událost z dalšího dílu reality show Štiky Ornella. Jenže její matku to naprosto rozběsní.

„Vyhoď toho psa, myslím to vážně, teď jsem vytřela. Už mě to s**e, vole, jako fakt!" řve Monika a div jí přitom neprasknou žíly na čele. „Nezajímá mě to, mám mít vodítko, nebo nemá mít tady toho psa!" vříská jako o život.

Sama má sice fenku Aginu, ale ta je už stará a není na tom dobře. Podle Moniky jí navíc řádění štěňátka ještě přitížilo. „Nedopustím, aby Agina umřela. Shadow sem nemůže z těchto důvodů," vysvětlovala a dokonce dceři pohrozila, že se psem má zákaz k ní do domu vstoupit. 

Pejska vyhostí na zahradu a Ornella s manželem Josefem Koktou (61) po něm mají před odchodem uklidit. „Včetně h**en," křičela a začala předvádět velikostní rozdíl exkrementů obou psů. „Jinak nemůžou přijít na návštěvu!" varuje Štiková.

VIDEO: Ornella se rozhádá s oběma rodiči a matku označí za plemeno horší než dobrman!

Video
Video se připravuje ...

Štiky: Uražená Ornella FTV Prima

Ona i její manžel Michal posléze Ornelle vytýkají, že si musela psa pořizovat před začátkem projektu a navíc prý nevhodnou rasu. Zlatý retrívr jim připadá moc velký a hodil by se podle nich spíš do hájovny. Když se jim to Koktová snaží vyvrátit, skoro ji rodiče nepustí ke slovu. Ona se tak rozhádá s oběma najednou a uraženě odchází.

„Sám sis našel tohle plemeno a mě budeš něco říkat," označila nelichotivě mámu Ornella a ještě o ní řekne, že je horší než dobrman. Ve skutečnosti má ale kvůli štěňátku problémy i doma, jelikož správce rodině žádná zvířata nepovolil a teď jim proto hrozí i vystěhováním.

VIDEO: Ornelle a Pepovi hrozí vystěhování kvůli pejskovi!

Video
Video se připravuje ...

Štiky: Vystěhování FTV Prima

Fotogalerie
105 fotografií