Ve Štikách bude opět pořádně napjatá atmosféra. Pořádný konflikt začne kvůli známosti Moniky a jejímu zvyku esemeskovat v autě. To se nelíbí Michalovi a začne do ženy a jejího milence rýpat. „Už zase s tím z**dem komunikuješ," vrtí nechápavě hlavou.

Štiková, která měla vůz zaparkovaný, posléze odkládá mobil a rozjíždí se. Ovšem to jejího spolujezdce neumlčí. „Jak se vůbec takový prase úchylný mohlo narodit," mumlá si pod vousy.

Monice brzy dochází trpělivost a vyhrožuje mu, že ho vysadí z auta, pokud s urážkami nepřestane. „Vystup si! Nebudeš ho urážet," vzteká se. „Ty, když vezeš rodinu, s ním nebudeš komunikovat," oponuje Michal. 

„Já si budu ve svým autě komunikovat s kým chci," řve nepříčetně blondýnka, která nyní údajně randí s dvaadvacetiletým hokejistou. „Odstěhuj se do tý p*dele tam," posílá ji za milencem choť a oba dva si navzájem nadávají do hajzlů. Štiková pak muže dokonce začne mlátit.

Celému divadýlku přitom ze zadních sedadel přihlíží jejich dcera Charlotte (21) s přítelem Ivem. Dívka se nejprve snaží matku přesvědčit, aby jela dál, posléze to vzdá. S partnerem se pusinkují a hádku vůbec nevnímají. Zřejmě už jsou na výlevy dávno zvyklí.

Není divu, že si Charlotte po takové jízdě chce pořídit vlastní řidičský průkaz. Ovšem první jízda v autoškole pro ni taky nedopadne přesně podle představ. Vlastní matka se jí vysměje, že je prase, protože si vzala její špinavé ponožky.

VIDEO: Charlotte se poprvé v autoškole moc nepředvede! Má máminy špinavé ponožky

Fotogalerie
92 fotografií