Lukáš se v oblíbeném nováckém seriálu mihl v malé roli kurýra s květinami, které doručil Denise Vlachové v podání Bereniky Kohoutové (27). „Já bych to potřeboval zkusit ještě třikrát, abych byl úplně spokojený,“ prozradil Dolejš, že se svým výkonem nebyl naprosto spokojený.

„Ale myslím, že ta třetí klapka byla celkem fajn,“ doplnil. Ostatně i kolegové a štáb v čele s režisérem si ho pochvalovali. „Bylo to pro mě hrozně zajímavý a doufám, že si to v budoucnosti ještě vyzkouším,“ zhodnotil zážitek mladík, který si tak splnil sen.

Už odmala totiž prahl po tom, aby se mohl v seriálu objevit. Dětství měl ostatně dost komplikované, jelikož vyrůstal v dětském domově. „V děcáku jsem od osmi do osmnácti let. Dostal jsem se tam kvůli tomu, že se maminka o nás nezvládala starat, protože se jí spustila schizofrenie kvůli tomu, že ji týral táta,“ promluvil o svém životním příběhu.

Jelikož sám okusil, jak je těžké se po odchodu z ústavu postavit na vlastní nohy a zařadit se do života, dnes se snaží dětem s podobným osudem pomáhat ve spolupráci s neziskovou organizací. „Děláme nejrůznější workshopy a festivaly, na kterých si děcka mohou vyzkoušet nejrůznější pozice,“ vysvětlil.

VIDEO: Televize Nova zrušila natáčení Ulice i Ordinace v růžové zahradě 2! Proč?

Video
Video se připravuje ...

Televize Nova zrušila natáčení Ulice i Ordinace v růžové zahradě 2. Tereza Kühnelová

 

Fotogalerie
50 fotografií