Zdá se, že reality show o vyhrocených vztazích rodiny Štikových už k obrazovkám netáhne tak jako dříve. Zatímco první díl sledovalo 430 tisíc diváků a druhý díl 317 tisíc lidí, v květnu se čísla znovu smrskla na 279 tisíc. Nejnovější pondělí díl pak dopadl ještě hůř a získal pouhých 218 tisíc diváků.

Pořadu k vyšší sledovanosti tak nepomohlo ani to, že dvě nejvýraznější aktérky show, Monika Štiková (45) a její dcera Ornella Koktová (25), nafotily žhavé akty, které vyšly v pondělním Blesku.

Úspěšnější než Štiky byly během pondělního televizního večera například pořady České televize – reprízu kriminálky Případy prvního oddělení sledovalo 848 tisíc lidí a pořad Reportéři ČT poté 407 tisíc lidí. Lépe na tom byla i Nova s Kriminálkou Anděl a 613 tisíci diváky.

Ovšem sledovanost mohl také negativně ovlivnit posunutý čas. Pořad, který byl dříve vysílán od 21.30, byla Prima nucena přesunout na pozdější dobu kvůli narůstajícímu počtu vulgarismů.

Za vysílání peprných Štik před desátou by televizi hrozila asi dost mastná pokuta, a tak reality show tentokrát poprvé odstartovala až ve 22:35. Daleko lépe si Prima vedla v hlavní vysílací čas od 20 h., kdy seriál Modrý kód sledovalo 823 tisíc diváků.

VIDEO: Co uvidíte ve Štikách? Ornella prozradí, jak má Kokta velký penis!

Video
Video se připravuje ...

Co uvidíte ve Štikách? Ornella prozradí, jak má Kokta velký penis! FTV Prima

VIDEO: Co uvidíte ve Štikách? Proč Quentin pozvrací Moniku?

Video
Video se připravuje ...

Co uvidíte ve Štikách? Proč Quentin pozvrací Moniku? FTV Prima


Fotogalerie
78 fotografií